lördag, november 19, 2011

Leverpastej på älgkalvlever

Hittade detta recept på nätet. Naturligtvis på viltmat.se. :)
Receptet står Sven Å Larsson för.
Jag sparade ju levern från den älgkalv jag sköt i Oktober och nu var det dags att fixa till nåt.
Rätt lätt att följa receptet och provstekningen var god.
Körde tredubbel sats och fick då 8x400 gram. Ska tillaga en ikväll och prova på riktigt.
Återkommer med resultat.

5 kommentarer:

  1. de e nog j*vligt gott va? =) gjort de tidigare? resultat?

    SvaraRadera
  2. Aldrig gjort tidigare. Provstekningen vad god. Tror dock att tillagning på riktigt med vattenbad kommer bli fint. :)

    SvaraRadera
  3. okej vi hoppas de smakar! =) hade varit skoj o prova då e de bara ett problem? har ingen kalv? =)

    SvaraRadera
  4. Va häftigt! Jag har älglever i frysen men från stor älg vilket jag gör hundgodis av. Torkar i ugnen på 50 grader. Mumma för vovvarna!!

    SvaraRadera
  5. My wife loves liver pate...me - in small doses :)

    SvaraRadera