torsdag, februari 17, 2011

Indiskt vildsvin

Reste till Indien natten till lördag. Ska vara här en vecka och jobba. Vi började med en dags vila på Radisson Temple Bay resort med bad i Bengaliska viken samt områdets pool (200m lång).


Efter 3 dagar i Chennai bar det av till Gurgaon (New Delhi) där jag nu befinner mig. Under kvällspromenaden igår så ser jag detta vildsvin gå på "vår" kant snett ut mot vägen. Såg rätt stort ut och det kändes inte som att vi ville reta upp det. Stannade till 15m ifrån och såg svinet passera vägen. Får erkänna att ett vildsvin var nog det sista jag förväntade mig se i Delhi.

Utanför kontoret så går vakterna med en sida-sida hagelbössa (!!) över axeln. En av dem har kapat kolven så han bara har pistolgreppet kvar men fullängd på piporna.
Igår på em såg jag även två hundar jaga ett svin. Så....
Om jag lånar hagelbrakaren av vakten och åker till området med hundarna så kanske jag kan få till en drevjakt på vildsvin här nere. ;)
Fick ett trist sms i söndags. Jaktkamraten Ingemar hade fått ta bort sin jämthund Cilla pga cancer. :( Jättetråkigt. Hon var inte så gammal och är ju den som ställde den första gris jag smugit på.
Till sist. Panga inte di store nu.

2 kommentarer:

  1. Ser riktigt fint ut där nere :) ja ta bössan och åk dit där hundarna håller till så blir det lite jakt :)

    SvaraRadera
  2. Du ser ut att ha det riktigt jobbigt där nere... ;)

    SvaraRadera