måndag, januari 25, 2010

Vart har de tagit vägen?

Läste för ett par dagar sedan en väldigt bra notering på U.R.s blogg som jag tycker är värd att nämnas här med.
Vi jägare får då och då stå ut med en del spott och spe över varför vi jagar och att det är synd om djuren m.m. Många är de som med lätthet kritiserar över internet.
Hur många av dessa sk. "djurälskare" gör något kreativt för just djuren, annat än att klaga på jägarna? Hur många åker ut med mat till de vilda djuren nu när kylan gör det väldigt svårt för en del av dem? Man kanske måste skapa någon form av Djurmat Online för att "djurälskarna" ska orka göra något.
Jag vet i alla fall väldigt många jägare som stödutfordrar under vintern och inte bara för att kunna skjuta mer utan för att hjälpa till. Det ni aktivister!! Läs och lär.

3 kommentarer:

 1. när du ändå fixar den där utfodringen online, tror du vi kan få en jakt online oxå? Så kan ni bara beställa tre bomskjutningar, snorkalla händer och en grillad korv där :)

  SvaraRadera
 2. Nej nej nej.
  Jakt online innebär att vi kopplar en åtelkamera till en halvautomat tillsammans med en GSM modul på åteln som vi kan styra via mobilen. Bara att ringa upp ett videosamtal, styra in puffran och trycka på "enter". ;)
  Maten fixar vi via Pizza Online. :D

  SvaraRadera
 3. Ha ha ha, Mmm jag håller med Tess. Ingen skulle märka skillnaden!

  ooops undrar om vi är sådan som kritiserar över internet nu;)

  SvaraRadera