torsdag, augusti 27, 2009

En bit på väg


Tänkte först kunna ändra höjden på spettet men tänker nu använda en varvtalsregulator på motorn och variera hastigheten istället. Blir det väldigt varmt borde det funka att rotera grisen snabbare.
Var förbi återvinningsstationen för att se om jag kunde hitta 2 långpannor att ha grillkolen i men där är det stopp. Man får inte ta minsta sak från all skit de slänger där. Om jag står och väntar och frågar någon som kommer för att slänga nåt skit så får jag ta det men så fort det nuddar deras mark så är det kört.
Skumt med en sån inställning. De borde väl bli glada om skiten kommer till användning. Det är ju inte så att jag kommer att gå omkring och rota igenom skitberget för att se om jag kan ta nåt utan öppna typ 3-4 spisar och ta ut långpannorna.
Nåväl. Får se mig omkring och se om det ligger några och skräpar nånstans.

4 kommentarer:

 1. Även de gamla grekerna grilade lamm, dock hadde de en slav som vevade runt djuret o inte någon steglös motor, vad jag vill säga är att grilla hela djur är genetiskt medfött hos mig, jag kan med andra ord mer än att gräva pool. vi får ta ett snack om det här tror jag så att det blir en ordentlig grill ;)

  SvaraRadera
 2. Tänk på att den blir bred nertill så att den inte tippar när grisen börjar att rotera. Även morfar har grillat , eller helstekt lamm, så generna finns i släkten. det är bara att jobba på. jag och mamma kommer när det blir invigning och provsmakning.säg till ett par dagar innan så man kan fasta.

  SvaraRadera
 3. Vilken tur du har, nu kan du sluta fundera på motorn! Tänk att ha en egen gammal grek som står och snurrar istället, PERFEKT! Frågan är bara vad han kommer i för kläder, det kanske inte alltid passar med toga? Antar att det lite beror på vilka gäster ni väntar.

  SvaraRadera
 4. Oj. Jag märker att det finns många självutnämnda experter på att helgrilla grisar och lamm. ;)
  Vi får se vart det slutar...
  Jag kan ju säga att jag får många tips på både det ena och andra. Det gäller bara att försöka gissa vilka som är bra och vilka som inte är det. :)

  SvaraRadera