Vet inte varför men jag blev liksom förvånad när jag satte smörkniven i pastejen och såg att den såg ut som....pastej. ;)
Hade nog förväntat mig att den skulle vara mer grynig och grå men icke. Den smakade inte alls som den bleka söta varianten som Scan producerar utan denna var mer smakrik och robust på nåt sätt. Typ mer vuxen...
Fasen vad gott att jag har ytterligare 1,4 kg lever i frysen. :)
Gott jag älskar leverpastej <3 kanske skulle halka förbi på en smakmacka?? Vi har oxå lever i frysen.... kanske man kunde få ditt hemliga recept? Milla
SvaraRaderaser riktigt gott ut! =) e de svårt o göra?`
SvaraRaderaInte alls Christian.
SvaraRaderaFölj bara receptet som jag länkar till nedan.
Jag använde köttkvarn och sen matberedare att blanda allt med. Enl recept kan man köra med kniv i matberedare ifall man inte har köttkvarn.
Gick rätt fort att göra. Jag körde i lite extra lever för att få en tydlig leversmak.
Bara att testa. Kan inte annat är gå fel. ;)